Rakkaudesta lajiin

KOTO LKV on kuopiolainen kiinteistönvälitysyritys, joka on perustunut aidosta välittämisestä kotien ja uusien alkujen ympärille. Tärkeintä on tarjota asiakkaille henkilökohtaista ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä, jossa katsomme aina yhdessä asiakkaan kanssa samaan suuntaan ja uskomme yhteiseen päämäärään.

Teemme kotisi myynnin eteen laadukasta markkinointia ja välityspalkkioon sisältyy aina hyvin korkealaatuiset valokuvat kodistasi.

Olen yrittäjä Niina Eskelinen. Olen aloittanut kiinteistönvälityksen parissa vuonna 2004 ja siitä saakka olen toiminut kiinteistönvälitysalalla täällä Kuopiossa. Kaupallisen koulutuksen lisäksi olen suorittanut Keskuskauppakamarin LKV-tutkinnon (laillistettu kiinteistönvälittäjä) vuonna 2008 ja LVV-tutkinnon (laillistettu vuokravälittäjä) vuonna 2005. Olen myös maanmittaustoimiston määräämä julkinen kaupanvahvistaja.

Alan vahva asiantuntemus, asiakkaan tarpeiden tunnistaminen sekä positiivinen ja ystävällinen palveluasenne ovat vahvuuksiani. Pitkä kokemus esimies- ja johtotehtävissä kiinteistönvälitysalalla sekä asiakaspalvelun parissa antavat hyvät eväät työhöni. Aktiivisuus, ratkaisukeskeisyys, periksi antamattomuus ja nöyryys ovat keskeisessä roolissa miksi olen oikea ihminen hoitamaan kotinne myynnin.